Att läsa pianonoter i äkta notböcker

Jag har lirat musik så länge jag kan minnas, mina föräldrar har alltid hållt på med musik så därför är det väldigt naturligt för mig. Jag gillar all sorts musik men mest av allt gillar jag rock’n’roll. Nu börjar det dra ihop sig till påsk, ja det är några månader kvar men ska man hinna med och lära sig några låtar ordentligt så behöver man börja repa redan nu. Påsksånger är något som egentligen inte finns… Men men, i alla fall så har jag varit och letat upp lite pianonotböcker med bra pianonoter ifrån http://www.notlagret.se/. Jag föredrar noter i äkta notböcker, det är något visst med ett fint tryck och att hålla noterna i handen, istället för att titta på nån padda eller liknande. Jag har några gamla notböcker som ligger mig varmt om hjärtat, den första jag köpte själv var faktiskt ”For those about to rock” med AC/DC som jag satt och tragglade igenom med min akustiska gura och drömde om att spela i ett rockband….

Jag repar som sagt inför påsken och har även letat runt lite efter en lämplig belysning på scenen, vanliga lampor blir så djäkla varma, framförallt om man ska stå där i påskdräkt och allt. Kanske kan led eller xenon belysning vara ett alternativ? Dom borde ju inte ge ifrån sig lika mycket värme….

Nä nu ska jag plocka fram keyboarden och köra ett par låtar, vi hörs.