Ledramp från Lyson ger ljus i mörkret när man tränar hästar

Åh vad härligt det är att ta sig till stallet riktigt tidigt på morgonen, innan solen gått upp och mörkret sveper sin mörka kappa över jorden. Eftersom jag bor långt ute på landet så finns det inga gatulampor som lyser upp någonstans utan man får ha egna led extraljus med sig för att se något överhuvudtaget.

Glädjande nog så köpte jag en stark led ljusramp från Lyson i våras som jag är riktigt nöjd med. Den är både kraftfull och ger ett helt underbart ljus. Kopplar jag den på sulkyn så kan min häst trava vart som helst inne i skogen året runt och man ser om det när det är för ojämnt på vägen också för att inte hästen ska vricka hovarna. Vad gör man inte för att förlänga träningsdagen och träningssäsongen med hästen. I samma andetag så kan jag inte annat än att tycka synd om de som är allergiska mot hästar som inte har möjlighet att få göra det som iallafall jag tycker är det absolut roligaste i livet. En som inte kan det är min bror som föddes med hästallergi och börjar nysa så snart han går in i ett stall eller faktiskt bara passera en hästhage.

Om honom tycker jag innerligt synd om vad gäller det iaf. Nä nu börjar arbetsdagen gå mot sitt slut och mörkret har redan infunnit sig, så det är bara att koppla på lyset och ut i stallet igen! ?