Signering med oneflow

Hur gör ni på ert företag när ni signerar avtal? Laddar ni ner ett antal förköpta pdf:er från företag på nätet och sitter och redigerar direkt i pdf:en där fälten hoppar runt åt alla håll och ni blir bara irriterade och allt tar dubbelt så lång tid. Varför inte göra all signering med oneflow? Oneflow är en plattform för alla företagets digitala avtal som omvandlar dina statiska avtal till dynamiska. På grund av detta smarta sätt kan du använda alla avtalsdata genom hela arbetsflödet. Om alla dina avtal finns på ett och samma ställe går det lätt att importera och exportera sömlöst mellan alla olika system.

Digitala avtal med oneflow

Om företagen har alla avtal digitalt så går alla processer mycket fortare och även besluten går snabbare att få igenom. Alla i ett team kan hantera dessa digitala avtal utan att de behöver skickas fram och tillbaka mellan alla inblandade. Jag kan garantera att arbetsflödet blir mycket mer friktionsfritt och att oneflow kan hjälpa till med alla olika typer av avtal. Det går att behandla allt från offerter till sekretessavtal och anställningsavtal vilket gör det oerhört smidigt för alla anställda. För att inte tala om säkerheten i hanteringen av alla dokument online istället för papperskopior.

Säkert med oneflow

Många kanske undrar om det är säkert att använda sig av onlinebaserade avtal istället för pappersavtal. Jag skulle direkt säga att det är mycket säkrare att ha allting digitalt än att sätta in papperskopior i en pärm. När det gäller just oneflow så är den produkten framtagen och anpassad för att större företag (i storlek enterprise) ska kunna känna sig säkra med användandet av oneflow. Större företag har ofta extremt strikta krav när det kommer till säkerhet och om de använder sig av oneflow så kan jag säga att det är helt säkert för andra företag att också göra det.