Leksaker för både män och kvinnor

Att både män och kvinnor gillar sex är det nog ingen som säger emot. Vad som kan sägas emot är att det bara finns sexleksaker för onani.

Det stämmer absolut inte, det finns en hel del olika sexleksaker som par kan dela på samtidigt. En sådan leksak är vibrerande penisringar som både stimulerar mannen, så väl som kvinnan. Det finns också vibratorer som kan stimulera kvinnans klitoris så väl som mannens penis.

För de som inte är heterosexuella så finns det alternativ som kan ge båda partnerna njutning. För homosexuella kvinnor kan en dubbelsidig dildo vara den perfekta leksaken. Om den också vibrerar kan det verkligen bli njutningsfullt. Det finns också strap-ons som ena kvinnan kan sätta på sig och då simulera penis-vagina sex. För kvinnan som har på sig den är det vibrationerna som ger njutning. Vissa strap-ons kommer med funktionen att ”ejakulera”, det gör att det ytterligare liknar penis-vaginasex.

För homosexuella män som vill ha roligt i sängen finns penisringar, som kan stimulera båda. Vad som också kan vara skönt för båda är  kondomer med smak, kanske inte är en leksak men något som kan vara gott för båda.

Detta var förslag på olika sexleksaker som man kan testa, om man skulle vilja köpa en eller flera sådana leksaker så finns dessa på onlineaffären Kondomvaruhuset.