Både män och kvinnor kan integrera affärssystem

Att arbeta med datorer är något som stereotypiskt är något som killar har jobbat med, och det nästan förväntas att det är män som ska kunna allt vad det gäller hur man kopplar ihop en router med husets alla datorer, eller vilket grafikkort som är det bästa för det specifika spelet.

Men faktum är att även kvinnor och tjejer kan och arbetar med datorer och datorrelaterade saker. Ett sånt arbete är att vara servicetekniker på https://blueintegrator.com, där de arbetar med att utveckla integrationer till affärssystem.

Att kunna utveckla integrationer för affärssystem är inte något som vem som helst klarar av att göra. Det krävs stor förståelse för hur olika system kan kopplas ihop och hur dessa fungerar i samspel. Det krävs också att man vet hur själva systemen fungerar och vad dessa kan göra.

Så återigen är detta inte ett jobb för vem som helst utan något väldigt erfarna män och kvinnor arbetar med. Män och kvinnor som alla med största sannolikhet har gått ett mångårigt tekniskt program på gymnasiet eller högskola för att lära sig allt de kan om integrationer och hur affärssystem fungerar.

Alternativt har de lärt sig allt själva, vilket kanske är ännu mer imponerande. Hur som helst ett grymt avancerat arbete.