CureMed Nordic AB har det mesta

Att det finns ett företag som kan hjälpa alla sjukhus och vårdcentraler i denna pandemi är riktigt, riktigt bra.

Ett sådant företag är CureMed Nordic AB, som sysslar med att sälja vårdprodukter så som pulsoximeters och rullstolar, med mera. Då läget i Sverige är som det är nu behövs det företag som kan stödja sjukvården, så att det underlättar för alla vårdanställda.

Då det börjar eller är brist på vissa vårdprodukter, behövs det fler företag som kan börja producera sådana produkter. Exempelvis började spritföretaget som gör Absolut Vodka i mars att ställa om i sin produktion och började producera handsprit, då handsprit började ta slut i hela landet.

Andra företag och privatpersoner har börjat producera ansiktsmasker till sjukvården. Just ansiktsmasker är något som det verkligen är brist på i världen och det gäller även i Sverige. Det är därför bra att även privatpersoner som har blivit uppsagda hjälper vården som mycket som de möjligtvis kan. Då slipper sjukhus och vårdcentraler köpa masker och andra produkter Kina eller någon annan stat som inte har samma värdegrunder som Sverige. Att köpa livsviktiga produkter från sådana stater är ohållbart och motsägelsefullt gentemot Sveriges uttalanden om länder som Kina. Det gynnar också den kinesiska regimen, vilket inte är bra.