Minst sagt en fråga i tiden

Idag kretsar vår värld kring en pandemi, klimatkatastrofer, fattigdom och orättvisor. Minst sagt är det orättvist för människor som känner att dem fötts i fel kropp och önskar byta kön från kvinna till man. Mastektomi är därför ett ord i tiden som innebär att göra en operation som hjälper dig att just byta kön från kvinna till man. Det som blir utav själva operationen är att man skapar en manlig kontur i bröstkorgens övre del utan att avlägsna all körtelvävnad.

Mastektomi är en operation som kan göras med olika tekniker beroende på bystens volym från början. Det gäller att hitta någon man litar på, gärna med lång erfarenhet och kunskap inom ämnet, för att framförallt känna sig trygg när själva ingreppet ska ske. Givetvis är det dessutom viktigt att kliniken följer riktlinjer som innebär att en diagnos krävs för att kunna få genomgå operation av masektomi.

Hos Citylaser & Plastik

Under en konsultation på kliniken Citylaser & plastik går man tillsammans igenom personliga önskemål men framför allt detta i förhållande till medicinska förutsättningar för att skräddarsy operationen och ingreppet efter dig. Du kan förvänta dig säker och trygg vård och det finns med dig någon från et att du checkar in tills det att du är redo för att åka hem. När du väl lämnat kliniken får du alltid ett direktnummer till den kirurg som opererat dig som du kan ringa när du vill för råd och frågor längs vägen.

Idag kretsar som sagt vår värld kring väldigt stora, svåra och ganska deprimerande saker. När ska vi någonsin få gå på klubb igen? Men kanske får man ta sig en funderare och ta in hur fantastiskt det är att vi lever i en värld där men människa faktiskt kan byta kön för att må bättre.