Eldstaden och lite blöt mark räcker nog som brandskydd när vi ska grilla korv

Vi ska snart iväg på ett företagsevent med jobbet. Det blir en tur till Värmland i 2-3 dagar. Vi ska starta i Karlstad och sen ta oss ut en bit för att åka flotte. Har ett par vänner som testat detta och det ska vara riktigt kul. Du bygger ihop flotten själv med dina kollegor, du får även kapa träd och fixa till flottbrädorna som ska vara golv i flotten. När vi byggt klart flotten ska vi åka nedför Klarälven under 1 dag. Därefter kommer vi fram till en destination där vi hyrt stugor och konferenslokal. På konferensen ska vi gå igenom det kommande årets prognoser och hur vi ska arbeta för att nå målen som ledningen satt upp för bolaget.

Det kommer bli kul och mysigt. Ser fram emot att grilla korv över öppen eld i naturen. Just nu är det blött i skogen, så jag tror att eldstaden räcker som brandskydd när vi grillar korv. Kanske blöter vi även ned marken bredvid om det behövs.

Om jag backar tillbaks till företagseventet så vill jag lägga till att vi kommer ha en femkamp efter konferensen. Jag har varit med och utformat ett par tävlingar. Lite tävlingsmoment tycker jag passar bra för att få ihop sammanhållningen i gruppen och samtidigt ha kul.
Vi är duktiga på mitt jobb att satsa på personalvård och umgås även med jämna mellanrum utanför jobbet, exempelvis har vi ofta AW och små event efter jobbet. Nu senast var det Daniel på jobbet som anordnade en gokart-tävling med efterföljande tjur-ridning. Tjur-ridningen var på en mekanisk tjur ska jag tillägga. Jag vann gokarten för första gången och fick en fin guldmedalj som hänger bakom mig här på kontoret