Känner du dig isolerad i Helsingborg är det nära till Danmark

Är på visning av ett nytt hus i södra Sverige. Kåken ser bra ut och har en tilltalande tomt. Huset har två våningar med källare, det finns även ett garage på tomten som där du får plats med 2 bilar. Har kikat ganska länge efter ett hus och tror detta kanske kan vara ett bra objekt. Det som behöver fixas är isoleringen. Tänker att det kanske är lika bra att anlita en firma som löser isoleringen, ser att bolaget Sjömarkens isolering finns i Helsingborg och ska kika närmare på dem.

Taket är inte bytt på många år och det finns nog lite risk för att det kan börja läcka inom ett par år. Eftersom polaren jobbar på en takfirma löser jag det genom honom samt jag även själv kan hjälpa till med takbytet. Utöver detta är det mest enklare bitar som behöver fixas såsom tapeter, badrumsporslin, köksluckor och ett par ytterligare saker. Det är ett par till personer på visningen så jag förväntar mig nog att det kommer bli en budgivning på huset. Om priset sticker iväg för mycket avvaktar jag och kollar på kommande objekt på Hemnets hemsida.

Surfade in nu på Sjömarkens isolering och tycker att hemsidan ser rätt bra ut, ser att det finns ett par referensobjekt man kan kika in som visar arbeten de utfört. Om jag förstår informationen korrekt så arbetar de med att isolera de flesta typer av konstruktioner från golv till tak.

Helsingborg är en charmig stad som ligger rätt nära till vårt grannland Danmark. Nere vid hamnpromenaden i Helsingborg kan du faktiskt se rätt över till den danska sidan.  Nöjer du dig inte med bara utsikten kan du ta en färja över till Danmark på mindre än 30 minuter. Du anländer i Helsingör på den danska sidan och har där ett juste utbud av restauranger, butiker och god mat. Självklart ska du testa på smörrebröd och en kall dansk pilsner.