Har ni problem att tjäna pengar till klassen eller föreningen?

Många av oss vet hur det känns att sakna pengar när barnenvill ge sig ut på en skolresa eller köpa in något till sin förening. En resa kostar ofta mer än man tror och den där datorn eller nya bollarna till laget är inte heller gratis. Samtidigt som man vill att sina barn skall kunna få resa iväg tillsammans med sina vänner om det så är klassen eller som i mina barns fall med fotbollslaget, så inser man ju att det finns en gräns på vad plånboken klarar av. Något som är en lärdom som barn i alla åldra kan dra nytta av, är att tjäna sina egna pengar till klassen eller föreningen. Dels så lär de sig lite om ekonomi och också att jobb lönar sig.

En del bakar kakor och säljer, eller hjälper till med gräsklippning och liknande och det kan man gärna fortsätta med. Nyligen sprang jag på en aktör som erbjuder ett paket för alla som liksom jag och mina barn med sina klasser, kan sälja vidare och som nästan alla vi människor använder varje år. Helt enkelt ett enkelt och roligt sätt att tjäna pengar till klassen och föreningen som alla kan ta del av. Om man nu inte tror på tomten och att det är han som fixar alla klappar.

Företaget erbjuder ett paket med omslagspapper, etiketter och band för att skapa de vackraste julklappar eller juliga födelsedagspresenter. Perfekt om man vill skapa julstämning i juli, augusti.