Tjej som mekar

Jag är uppvuxen i en doft av bensin, högljudda motorer och där man ska vara lite skitig under naglarna efter att ha varit i verkstaden hela dagen. Jag blev däremot inte tvingad till någonting utan hittade faktiskt ett genuint intresse lite senare i livet när jag skulle välja gymnasium. Jag har alltid varit en tjej som hellre hänger med killarna och som gärna inte håller till i ångan av parfym, smink och skitsnack som det ofta blir med tjejer. Jag blev ganska anti hela ”tjej”-grejen direkt och sökte därför in till fordonslinjen.

Men att jag var tjej märktes naturligtvis, inte minst vid val av favoritmärke på bilar. Grabbarna i klassen pratade SAAB och Volvo medan jag drömde om en mattsvart Mercedes. När jag kom upp i åldern efter att jag tagit körkort och börjat jobba i min pappas verkstad så hade jag äntligen samlat ihop tillräckligt med pengar för att köpa mig min första Mercedes.

Min Mercedes och jag

I samband med detta började jag givetvis meka med den och jag ser verkligen detta som ett kreativt arbete. Mercedes reservdelar och tillbehör höll jag utkik efter dagligen på blocket och min mest besökta sida var House of Motorsport som erbjuder Mercedes reservdelar och tillbehör väldigt billigt och smidigt. Dem erbjuder även tillbehör så som stylingprodukter vilket blev ett stort intresse för mig för att verkligen jobba med min pärlas utseende, det skulle ju inte bara höras när jag kom rullandes på gatan.

Hos L-M-R.se hittar du både reservdelar och olika tillbehör till kostnadseffektiva priser med snabb leverans och produkter av hög kvalité. Det som jag dessutom uppskattar extra mycket är den fantastiska personliga service dem erbjuder vilket också gör att jag känner mig trygg med att testa nya saker utan att fastna i något. Att hitta rätt produkter till rätt prisklass gör dem fantastiskt bra och det blir bara roligare och roligare att meka.