Ett miljöombyte

“Det är inte lätt när det är svårt” brukade en av mina vänner säga. Om allt och inget, och visst, någon sanning är det väl i det. I början undrade man alltid vad det va som inte va lätt men den fick man ge upp med tiden. För ibland är det väl precis så, att när något bara inte stämmer eller funkar för en så blir det lite jobbigt. Det är inte alltid man kan sätta fingret på det men det behöver inte vara speciellt stora saker som ändå får en ur balans, som gör att man inte mår helt bra. Och ofta kanske man inte märker något förens det är över.

Mitt kontor va en sån sak för mig. Jag trivdes jättebra med mina arbetsuppgifter och mina kamrater. Har ett utmanande jobb som jag gillar och som engagerar mig och vi har bra social stämning. Vi lunchar tillsammans och umgås även privat i mindre grupper. Trots allt detta så va det något som gjorde att det ibland inte kändes helt hundra. Inget stort och påtagligt men ändå en olustighetskänsla som gjorde att man funderade på om man va tvungen att byta jobb.

Men sen kom vändningen. Vi hade vuxit ur våra lokaler och det va äntligen dags för ett byte. I samband med lokalbytet så skulle vi även få nya skrivbord och stolar. Förutom att man nu sitter mycket bättre än tidigare så kan man dessutom stå upp och jobba en stund om man känner för det eftersom borden är lätt höj- och sänkbara, ni kan se dom här om ni är intresserade av att skaffa nya kontorsmöbler.

I vårt nya kontorslandskap trivs jag nu mycket bättre än jag gjorde tidigare. Ibland kan det vara som små sakerna som avgör, som en ny stol och ett nytt skrivbord i en större lokal